Search
Close this search box.

1-1 Health coaching

Leer wat je kan eten en hoeveel om jouw health goal te bereiken!

Gedaan met de stress ‘wat moet ik dan eten’?

Via een gepersonaliseerd voedingsplan leer ik jou zicht krijgen op wat en hoeveel je kan eten om je health goal te bereiken. Een simpel plan waarin je ontzettend kan variëren met daarnaast een bundel vol ‘behrelekkere recepten’ om je te blijven inspireren!

Weg met dat gevoel van eeuwig te blijven diëten!

Klaar met continu te denken aan eten en sporten! We werken 1-1 om jouw gezond leven te creëren. Via een weekplanner en mood journal gaan we samen opzoek naar gezonde gewoontes die passen in jouw leven en rekening houden met jouw schema.

 

57 anderen gingen jou voor!

Veelgestelde vragen

Q & A

Dit traject is een online traject met een duur van 3 maanden. Het is geen mogelijkheid om het traject voor 1 of 2 maanden te doen. We zien elkaar elke 2 weken via een online meeting. Binnen het traject heb je dus recht op 6 online sessies. Fysieke meetings zijn niet mogelijk.

Naast de persoonlijke opvolging krijg je:

 • Een gepersonaliseerd voedingsschema
 • Een weekplanner
 • Een mood journal
 • Een receptenbundel met meer dan 60 recepten
 • Een gids die je leer te meal preppen
 • Een gids met tips rond sociale verplichtingen
 • Een snack gids met 10 lekkere gezonde snacks & desserts

Na dit traject weet je:

 • Exact wat een goede portie voor jouw lichaam kan zijn om jouw health goal te behalen
 • Hoe jij routines kan opbouwen en zo tijd kan maken voor sport, meal prep en meer beweging
 • Hoe snel en toch lekker te koken zonder uren in de keuken te staan
 • Precies wat je moet doen om snel en efficiënt te meal prepen
 • Hoe om te gaan met sociale verplichtingen
 • Wat een gezonde snack is en hoe je deze kan maken

Het traject heeft een investering van 450 euro (exclusief BTW). Betalingen per maand via domiciliëring zijn mogelijk. Het traject is tussendoor niet opzegbaar.

 

SUMMER PRO (26/06/2024-26/08/2024): tijdens de zomer krijg je 1 maand coaching gratis! De prijs per maand zal dan 112,5 euro (exclusief BTW of 136,1 inclusief BTW) per maand bedragen.

 

 

Voor elke vrouw die graag de touwtjes terug in handen wil nemen, die zich beter in haar lijf wil voelen en klaar is om te kiezen voor zichzelf! Op dit moment zitten in de receptenbundel geen recepten die vegetarisch of veganistisch zijn. Daarom neem ik op heden geen klanten aan die vegetarisch of veganistisch zijn.

Wat anderen zeggen...

Reviews

Mijn gewicht is al een aantal jaar een onzekerheid geweest en ik greep vaak naar extreme diëten die uiteindelijk averechts werkten. Uiteindelijk besloot ik het traject een kans te geven en heb hier nog geen moment spijt van gehad. De hele vibe van het traject is zo leuk en de check-ups voelen echt alsof je praat met een goede vriendin. Je ziet dat Lisanne geeft om haar “klanten” en alles wil doen om ze zich beter in hun lijf te laten voelen. En EINDELIJK geen schuldgevoel meer over het zondigen!! Diëten leek me altijd moeilijk en onmogelijk om vol te houden, maar Lisanne heeft me geleerd dat dit niet zo moet zijn en hier ben ik ZO dankbaar voor. Vind het jammer dat mijn traject binnenkort op zijn einde loopt, maar dankjewel om mijn manier van leven zo goed bij te sturen en voor altijd te veranderen.
Lauren
Ik ben aan het traject met Lisanne begonnen omdat ik geen controle meer had op wat ik at (ik weet eigenlijk niet of ik dat ooit wel gehad heb). Ik had een hele dag door ´honger´. Ik greep veel te vaak naar comfortfood terwijl ik besefte dat dat niet de beste keuze was. Ik startte aan Behrelekker omdat ik wou vooral weten wat ´goede voeding´ is voor mijn lichaam, ik had hulp nodig bij de gezonde samenstelling van verschillende voedingsstoffen. Ik zal heel eerlijk zijn, de eerste 2 weken waren een HEL! Ik zat in een suikerafkickfase. Ik heb Lisanne dan al wenend gecontacteerd, ik wist dat ik hier door moest en moest volhouden, gelukkig was Lisanne er om me gerust te stellen en te blijven motiveren. Na week 4 voel ik me echt een heel stuk beter, ik weet nu echt wat mijn lichaam nodig heeft wat daarbij automatisch een positief effecr heeft op mijn mentale gezondheid. Ik ben energieker en vrolijker, maar ook mijn huid en lichaam zijn zichtbaar veranderd. Ik besef nu pas echt wat gezonde en goede keuzes zijn voor mijn lichaam. Ik hunker niet meer naar boterhammen met choco of een pak m&m´s, maar kan er nu op een gezonde manier mee omgaan. Een handje vol m&m´s geeft mij nu veel meer voldoening dan een half pak. Mijn brein (aka mijn suikerverslaving) heeft dat niet meer nodig. Als laatste: waar ik me aan het begin van het traject nog niet in vertrouwde was het volhouden van de goede voedingskeuzes, maar ik heb het gevoel dat mijn brein nu een patroon doorbroken heeft waardoor volhouden niet eens een inspanning vraagt. Danku danku dankuwel beautiful Lisanne
Ine
Lisanne, ik ben blij dat ik het traject met jou ben opgestart. De reden waarom ik voor je koos is omdat je niet een dieet opstelt maar voor mij meer een coach bent die mijn doel wil behalen door middel van nieuwe gewoontes en inzichten. Je bent heel erg bereikbaar en na elke check-in denk ik: dit gesprek deed zo deugd. Je geeft veel positieve energie! Dank je wel voor al je input!
Cloë
Zeggen wat iemand voor je gedaan heeft die eigenlijk je leven heeft verander is moeilijk. Omdat je zoveel kan opnoemen wat er verwezenlijkt is en dit door een simpele klare kijk op voeding en beweging zonder te vergeten dat mens zijn niet meer dan normaal is en er geleefd kan en moet worden maar in balans zoals jij steeds zegt. Je geeft op een menselijke en duidelijke manier richtlijnen die zelf in te vullen zijn maar met de nodige steun waar nodig. Door 1 op 1 contact op de twee weken is er altijd een rust punt om je verhaal te doen om te kijken hoe, waar en wat kan er beter of anders. Je staat naast mijn in men weg naar het moederschap, je zorgt mee voor mijn droom en dat is een dank u die ik nooit ga kunnen uitspreken. Dat is een dankbaarheid die ik je nooit kenbaar ga kunnen maken. Ja ja I do the work, maar jij zorgt voor het gereedschap en de bouwstenen voor mijn weg! Je bent ongelooflijk in alles wat je doet en hoe je dit doet. Bedankt voor alles wat al gepasseerd is en alles wat nog komen gaat. Grtjs Anke
Anke
Ik heb je via Instagram leren kennen en eigenlijk voelde het gewoon direct goed, super toegankelijk. Geen onrealistische doelen, maar hoe je de beste versie van jezelf kan zijn op een realistische manier. Ik merkte dat het niet enkel ging over ‘minder eten’ en ‘afvallen’, maar je goed voelen in je vel en dat ook uitstralen.
Anabel
Je receptjes zijn heel makkelijk te maken vind ik, super easy als foodprep! Maar eigenlijk zelfs nog heel gemakkelijk om à la minute te maken ook als je dat wil. Echt I love you haha! Dit is echt exact wat ik nodig had! Ik bekijk je recepten elke dag bijna om zowat te plannen en te bedenken… lunch is altijd geprept sowieso, ik heb dat nodig. Maar avonden plan ik volgens de kalender zowat maar zijn nog easy te switchen. En het maakt het echt zo gemakkelijk. Ik heb zelfs tijd over!!
Liesbeth

START NU!

Wil jij je relatie met voeding verbeteren? Gezonde gewoontes implementeren die passen in jouw leven? Het gevoel hebben dat je niet meer continu moet diëten? Start dan nu met 1-1 coaching!

Ik ben klaar om te starten met 1-1 coaching

Wil jij gezonde gewoontes implementeren in jouw leven? 
Niet meer het gevoel hebben van eeuwig diëten?
Vul dan onderstaand formulier in en vertel ons jouw verhaal. 
Ik contacteer je dan zo spoedig mogelijk om samen een gezonder leven te creëren!