Search
Close this search box.

Wie is Lisanne van Behrelekker?

Hey! Ik ben Lisanne Behr, oprichter van Behrelekker! 

Allereerst ben ik een foodie, health coach en mealprepfanaat! Ik heb behrelekker opgericht met als doel gezonde voeding toegankelijker te maken. Gezond eten is niet louter sla en tomaat maar kan waanzinnig lekkere voeding zijn waar jij echt naar uitkijkt.

Mijn jonge jaren

Heel mijn leven ben ik al zot van koken maar vooral van eten. Op elke jeugdfoto dook ik wel in een pot of pan, was ik wel iets van eten aan het verslinden en keek ik continu naar het kookkanaal NJAM. De kookkunsten van mijn oma en mama waren dan ook de basis van mijn liefde voor koken!

Ik was zoekend naar een gezondere versie van mezelf

Door mijn wilde studentenjaren was ik wat aangekomen. Ik was niet volledig tevreden met wat ik in de spiegel zag en wilde gezonder beginnen leven. Al snel begon ik mij te vergelijken met alles en iedereen en zag ik gezond eten vooral als een grote straf. Ik zag minder voedzame voeding als een grote boeman en wilde het helemaal verbannen. Gevolg? Mijn relatie met voeding werd dag op dag slechter.

Ik leerde portiecontrole

Lang was ik zoekende: wat kan ik nu allemaal eten? Hoeveel moet ik dan eten om af te kunnen vallen? Door terug te gaan naar mijn passie (nl. koken) begon ik terug meer te experimenteren met gezond eten. Ik leerde gebalanceerde gezonde maaltijden maken die mij effectief een voldaan gevoel gaven! Geen hongerbuien, geen zotte craving! Er is ruimte voor alle type voeding in een evenwichtig eetpatroon.

Het ontstaan van Behrelekker

Eetbuien, restrictie en een slechte relatie met eten zijn dingen die mij nauw aan het hart liggen. Ikzelf heb er lang mee geworsteld. Via Instagram deel ik gezonde lekkere recepten waarmee ik anderen wil inspireren gezond te koken en zich zo beter in hun lijf te laten voelen. Hieruit volgde de oprichting van mijn bedrijf ‘Behrelekker’. Mijn missie? Jou leren wat gezonde voeding echt kan inhouden om zo op een duurzame manier jouw gezondheidsdoel te bereiken.