Search
Close this search box.
Behrelekker - Samenwerken

Samenwerken?

Workshops en content

Wil jij jouw product zien in een behrelekker jasje? Doe beroep op mijn expertise voor de creatie van toffe content voor jouw social media of website. Ik creëer lekkere recepten, professionele foto’s en flitsende video’s die jouw doelpubliek niet snel zullen vergeten.

 

Of ben je zoekende naar een vlotte spreker die jouw klanten kan inspireren te starten met meal prep? Misschien wil jij je werknemers warm maken om gezonder te leven met behulp van makkelijke tips? Dan kan jij ook rekenen op mijn expertise. Via een Webinar, workshop of als gastspreker inspireer ik jouw doelpubliek graag!

Wat zeggen anderen

Ontwikkeling recepten

Absoluut een ster in haar vak! Lisanne heeft als health coach enkele heerlijke recepten voor STIRRR uitgewerkt. Haar aanstekelijke drive, brede glimlach en onuitputtelijke motivatie zijn werkelijk bewonderenswaardig. Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en haar passie voor gezondheid en welzijn straalt door in alles wat ze doet. Lisanne is een ware bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een gezondere levensstijl. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen voor haar deskundigheid en positieve energie!

Hélène De Beurme

Owner van STIRRR
Online webshop van hoogwaardige, plantaardige en biologische producten

Ontwikkeling receptenboek

Ik ben Axelle, online coach en personal trainer gespecialiseerd in hormonale gezondheid en krachttraining. Ik contacteerde Lisanne om met het protocol dat ik mijn klanten geef, lekkere en gezonde receptjes te maken. Zo maakte Lisanne 12 geweldige recepten waardoor ik mijn klanten nog beter kan begeleiden. Ik deel de recepten binnen mijn online community en kreeg er al super positieve reacties op. Bedankt Lisanne!

Holistic Hormone Healer

Axelle Wilssens

Masterclass meal prep

Als holistische darm- en hormoonexpert heb ik aan Lisanne gevraagd om een masterclass over mealprep te geven in mijn online community. De dames vonden de snackable tips van Lisanne heel leerrijk en passen deze met veel plezier nu ook toe tijdens hun traject bij mij. Bedankt Lisanne!

Romy Hugens

Holistische gezondheidscoach

GEEF JE MARKETING EEN BOOST!